Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kurreisen Utazási Iroda

25 évesek vagyunk

Útibeszámolók

Az utazások, otthonunktól távol átélt élmények elmélyítik nem csak ismereteinket, hanem társas kapcsolatainkat is, hiszen útitársunkkal közelebb kerülhetünk egymáshoz, mint valaha; valamint örömtelibbé teszik a visszaérkezést, hiszen az eltávolodás segíthet kicsit rácsodálkozni a mindennap megszokott, olykor unalmasnak tűnő itthoni környezetünkre. Szakadjunk ki néhány nap erejéig az itthoni rutinból, s garantáltan szebb, energikusabb napok követik, már a ráhangolódás percétől kezdve!

Ezekben a döntésekben próbálunk segítségükre lenni, most azzal a „kezdeményezésünkkel”, melyben családi albumból és úti beszámolókból csemegézünk”.


Utasaink leveleiből válogattunk:

"Wir bedanken uns herzlich für die perfekte Organisation, es hat alles bestens geklappt. Wir können Sie nur weiterempfehlen."

„Once again I come back to you to organize my trip in Hungary as you are the best and every time you provide a great service."

„Szeretném nagyon megköszönni a sok segítségét, a precíz, pontos ügyintézését!!! Immár ez a  17. hely (ill. szálláshely), ahová az Önök segítségével juthatunk el. Még egyszer köszönök mindent! Kívánok további sok sikert a munkájukhoz!”

"Köszönjük szépen, hogy ilyen jó helyet ajánlottál a montenegrói nyaralásunkhoz!:)"

"Nagyon szép volt az utunk, csodálatos helyeken jártunk, tartalmas volt és az idegenvezető is nagyon felkészült volt és talpraesett. Köszönjük a kedves ügyintézésüket és kívánunk minden jót"

"nagyon szepen koszonom a segitseguket es a kiváló lakast az egy honap alatt. Nagyon meg voltam elededve mindennel"

"The appartment is good and the personnal of the agency are very kind. The holidays are very good and you have a beautiful city. I think i will come back next year"

"Thank you very much, everything was perfect. Everybody has enjoyed the flat."

"köszönöm a segítségét, és ha a jövőben külföldi vendégeim jönnek (szoktak jönni), akkor nagy gondtól szabadulhatok meg, mert tudom, hogy a szállásuk ügyében nyugodtan fordulhatok Önökhöz."

"Ezúton tolmácsolom amerikai vendégeink köszönő szavait, akik e-mailben is jelezték, hogy angyon elégedettek voltak az iroda által szervezett kirándulásokkal és az idegenvezető fiatalemberrel is."

"Szeretném még egyszer megköszönni jómagam, feleségem, és a baráti család nevében az Ön által ajánlott orebici szállást. Minden rendben volt, elégedettek voltunk az apartmannal. Valóban azt kaptuk, amire számítottunk."

"Nagyon jol telt az üdülés Zakynthos-on, e kellemes, csendes kis faluban a tengerparton, ahol nagyszeruen kipihentuk magunkat. Koszonunk mindent es minden elkepzelhető jot kivanunk a Kurreisen Iroda minden kedves tagjanak.+

"Megírom milyen jól éreztük magunkat Mariazelben! Hát profi módon megy az egész, látszik a szervezettség."

"Még egyszer köszönünk mindent közreműködést... bízva, hogy jövőre Veletek, ha nem is ugyanott... de máshol :) "

"Segítőkészek, kedvesek, és megbízhatók. A jövőben is segítségükkel foglalom le utazásainkat. Köszönöm."

"Nagyon szepen koszonjuk a - mint mindig - gyors megoldast. Tisztelettel udvozoljuk a Kurreisen - Leghatekonyabb Utazasi Iroda minden kedves munkatarsat."A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.

még töltünk