Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kurreisen Utazási Iroda

25 évesek vagyunk

Rólunk

Cégünk - az 1993-ban alakult, óbudai székhelyű, családi vállalkozásban működő KURREISEN Utazási Iroda - jól képzett, gyakorlott munkatársai rugalmasan, az érdeklődők egyéni igényeinek (akár különleges utazási elképzeléseinek) megfelelően állítják össze ajánlataikat.
 
Főbb területek: budapesti privát apartman hálózat, gyógyászati kezelésekre utazás szervezés- komplett kezelései terv összeállítása (elsősorban fogászati / gnatológiai, nőgyógyászati kezelésekre - kipróbált, jó hírű, cégünkkel szerződésben álló orvos team-mel), speciális gyógyüdülések, környező országbeli utazások/üdülések összeállítása.  Ügynöki tevékenység: független utazási tanácsadóként biztosak vagyunk abban is, hogy saját szervezésű útjainkon kívül a legmegbízhatóbb szervezőkből álló partnerhálózatunk ajánlatából megtaláljuk az Ön igényeinek legmegfelelőbbet, melyet természetesen mindenkor a szervező irodákéval azonos áron értékesítünk. FIRST és LAST MINUTE AKCIÓK IS széles választékban! Állunk rendelkezésére bármilyen turisztikai megkeresés esetén, hiszen idén éppen "25 éve utazunk utaztatásban!"
 
Személyes ügyintézéshez időpontot adunk, kérjük bejelentkezését!

ELŐNYÖK
 
RUGALMAS, SZAKSZERŰ MUNKAVÉGZÉS
Több évtizedes idegenforgalomban szerzett szakmai tapasztalat ötvöződik nyitottsággal. Az utaztatás hivatásunk és egyúttal egy olyan kaland, melyből naponta töltekezünk mi is.
 
SZEMÉLYES HANGULATÚ KISZOLGÁLÁS
Várjuk személyesen is irodánkban, előzetes bejelentkezéssel biztosítjuk, hogy egy kávé vagy tea mellett elbeszélgetve, csakis az Ön igényével foglalkozunk.
 
MEGBÍZHATÓSÁG
A 25 éves működésünk igazolja, hogy a turisztikai piacon nem csak átutazók vagyunk…

 
1993. májusában alakult az utazási iroda, ahogy a KURREISEN név is jelzi, elsősorban a gyógyturizmusra, beutazó forgalomra építve.
 
Időközben a gyógy-, wellness-, és egészségturisztikai szolgáltatások értékesítése mellett számos más ajánlattal bővült a kínálat, kiépítettük színvonalas budapesti privát apartman hálózatunkat, mely mostanra a fő tevékenységünkké vált hozzá kapcsolódó kényelmi és kulturális szolgáltatásokkal együtt.
 
Magyarországon minden kategóriában értékesítünk szobákat. Az egyéni és kedvező családos üdültetés mellett szervezünk csoportos (céges) rendezvényeket, kirándulásokat, körutazásokat. A Magyarországra látogató vendégek részére mindenben hozzájárulunk, hogy az itt tartózkodás feledhetetlen élmény legyen. A turisták rendelhetnek városnéző túrát, belföldi kirándulást, vagy szomszédos országba való látogatást. A belföldi vendégek részére a számos "itthoni" ajánlaton kívül szervezünk tengerparti üdülést és különleges hangulatú utazási lehetőségeket kínálunk a gyógyulásra és/vagy felüdülésre vágyóknak is: többféle egészségügyi problémára kínálunk pozitív élményeket nyújtó üdüléssel + természetes kezeléscsomaggal hosszan tartó tünetenyhülést ill. teljes gyógyulást.
 
Utazásainkat zárt (céges) csoportoknak is kínáljuk, a kért időpontokban, igény szerinti program összeállítással.
 
Együttműködésre partnercégek jelentkezését várjuk, nem csupán a turisztikai piacról, irodákat, ügynökségeket, de magánszemélyeket is.


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.

még töltünk