Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kurreisen Utazási Iroda

25 évesek vagyunk

Gyógyturizmus

Fogászati turizmus
25. éves óbudai székhelyű irodánk a Fogászati Központtal együttműködve ezúton kínálja fel turisztikai szolgáltatásait a fogászati kezelés céljából Bp-re látogatók részére.
Szovátai üdülés gyógykezeléssel
Ha Szovátára utazna, forduljon hozzánk bizalommal! Irodánk jól ismeri és kiemelt helyen kezeli a különleges adottságokkal bíró Szovátát, különösen a több, mint 140 éves Medve tavat.
Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal
Szlovákiában, Bp-től 340 km-re, található a festői szépségű Bártfa- gyógyfürdőtelep. Modern, új gyógy-, élményrészleg (szaunák, medencék, pezsgőfürdők), gyógy szolgáltatások.


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.

még töltünk