Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kurreisen Utazási Iroda

25 évesek vagyunk

Mariazell / sí

Mariazell (Budapesttől: 370 km) (300 km autópálya)  

Alsó-Ausztria határán, a Bürgeralpe / 1270 m / lábánál fekvő, völgyekkel határolt gyönyörű város, Mariazell nem csak kedvelt sí üdülőhely, hanem a csodálatos kisváros szépsége, hangulata, a monumentális Bazilika, Közép-Európa egyik méltán híres Mária-kegyhelye, évszázadok óta látogatók ezreit vonzza.     A Hotel*** vendégeink körében igen népszerű, évek óta kedvezményes részvételi díjakkal értékesítjük. Mariazell szinte legszebb helyén fekszik, minden igényt kielégít, a megkapó főtéren, kb. 200-300 m-re a kabinos felvonótól található, de mivel a 2019-es siszezonban sajnos felújítás miatt nem működik a Bürgeralpe kabinos felvonó, így ebben az időszakban fontosabb információ lehet a síleőknek, hogy a szálloda 1200 m-re található a 4-es beülős felvonótól, ahova ingyenes síbuszok járnak.
(Kedvező hóviszonyok esetén van mód a szálláshelytől mindössze 200 méter séta távolságra lesíelni a hegyről. )

Pályák összetétele (db):  1 (2 km)      2 (3,5 km)      5 (5,5 km)   Liftek: 2019-ben 4 ülő- és 4 húzólift.       
Sífutópályák: vannak.  Szánkópálya: van, időnként éjszakai szánkózást is rendeznek!  A megváltott síbérlet több környező pályára is érvényes!
Síbérlet információ >

A liftes szállodaépület igényes, ízléses berendezésű 2-3-4 ágyas szobákkal - melyek fürdőszobásak, TV, telefon, széf felszereltségűek – elegáns étteremmel, bárral, térítésmentes wifi elérhetőséggel, valamint szaunával (térítés ellenében) biztosítja a vendégek kényelmét.

2019. ÁR (félpanzióval/fő)

2019. jan.18 – március 2.

Jan.06-17., márc.3. után

H é t v é g e  (péntek + szombat éjszaka, csak egyben foglalható)

3 nap / 2 éj

96.-EUR

92.-EUR

4 nap / 3 éj

142.-EUR

136.-EUR

H é t k ö z n a p

2 nap / 1 éj

46.-EUR

44.-EUR

3 nap / 2 éj

91.-EUR

87.-EUR

4 nap / 3 éj

136.-EUR

131.-EUR

Természetesen lehet Forintban fizetni, a befizetés napján érvényes K&H valuta eladási árfolyamát vesszük alapul – kérje segítségünket a számításhoz!


Az árak tartalmazzák a megadott éjszaka szállást hotel*** STANDARD szobatípusában, a reggeli + vacsora ellátást, free wifi, és parkoló használatot.  Hosszabb tartózkodásra, vagy panorámás / VIP szobában való elhelyezésre is tudunk ajánlatot adni!

Helyszínen fizetendő: Üdülőhelyi Díj: 1,5.-EUR/fő/éj  (15 éves kortól)
Szaunahasználat (térítés ellenében, a helyszínen igényelhető): 5.-EUR/alkalom

smiley Kedvezmények: 15 év alatti gyermekek részére kedvezmény – 2 teljes árat fizető fővel egy szobában – 3 éves korig GRATIS, 3-12 évig: 50%: 12-15 évig: 30%

ilyen lesz majd az új kabin 2020-ra!

Mariazell / sí Mariazell / sí Mariazell / sí Mariazell / sí Mariazell / sí Mariazell / sí Mariazell / sí Mariazell / sí Mariazell / sí Mariazell / sí Mariazell / sí Mariazell / sí

A(z) kurreisen.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.

még töltünk