Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kurreisen Utazási Iroda

25 évesek vagyunk

Keszthely / Apartmanhotel ***

Keszthelyi szilveszter LAST MINUTE áron!
 
Balatonnál szilveszterkor? Miért is ne?! Főleg, ha ennyire kedvező árú, ha nagyobb társaság is elfér, (10-18 főre még van helyünk - s ennyien a gratis használható szaunaházat is biztosan megtöltik ;) ) ha a 6 személyes apartman nappalijában akár bulizhatnak is (no, csak óvatosan! ;)) és mert e patinás balatoni város, Keszthely télen is csodálatos!
 
Szilveszter a „Balaton fővárosában”, Keszthelyen!
Baráti társaságoknak, családoknak is ideális!   Kedvező ár!
 
Aki még nem járt télen a Balaton mellett, lehet nem is tudja elképzelni, hogy milyen varázslatos élményt nyújt a téli Balaton látványa. Keszthely a parti városok egyik legszebbje, patinás üdülő-, idegenforgalmi-, és szellemi központ, Hévíztől is csak néhány km-re található. A hangulatos - ünnepekre díszbe öltöztetett - sétáló utcája, múzeumjai, parti sétánya éppúgy vonzza a turistákat, mint a szépen felújított városi nevezetességek, melyek közül a legismertebb a Festetics Kastély. Búcsúztassa el Ön is e szép helyen az Óévet, ünnepeljen családjával vagy barátaival most rendkívül kedvező áron!
 
Elhelyezés: 3*-os apartmanhotel 2 ágyas stúdióiban, 4 ágyas apartmanjaiban /2 szobásak/ vagy  6 ágyas apartmanjában /nappali szoba, 2 háló, és 2 (!) fürdőszoba, nagy terasz – melyről közvetlen kapcsolattal csak pár méterre a kert közepén álló szaunaház/.  Minden apartmanban található konyhasarok (teljesen felszerelt, hűtőszekrény is), fürdőszoba, telefon és TV.
 
Kedvezményes csomagprogramunk tartalma 2019. dec.28. és 2020. jan.4. között szállás, térítésmentes szauna használattal.
(az ár apartmanra vonatkozik, tehát 2-4-6 fő együttes díjára, a megadott számú éjszakákra. A 3 éjszaka estén meghatározott tól-ig ár a,konkrétan igényelt dátum szerinti éjszakák függvénye)
 

 Apartmantípus

3 éjszaka

4 éjszaka

5 éjszaka

7 éjszaka
EXTRA KEDVEZMÉNY

 2 ágyas stúdió

27.000-45.000.- Ft/3 éj

49.000.- Ft/4 éj

52.000.- Ft/5 éj

60.000.- Ft/7 éj

 4 ágyas apartman

36.000-51.000.- Ft/3 éj

62.000.- Ft/4 éj

69.900.- Ft/5 éj

79.900.- Ft/7 éj

 6 ágyas apartman

43.500 - 62.900.- Ft/3 éj

80.900.- Ft/4 éj

90.000.- Ft/5 éj

109.000.- Ft/7 éj

 
 
A szállásáron felül fizetendő: - Idegenforgalmi Adó - Parkoló díja igény esetén
Keszthelyi nyaralás kedvezményes áron!
 
Keszthely patinás üdülő-, idegenforgalmi-, és szellemi központ, Hévíztől néhány km-re. Itt kínálunk igényes szállást, medencés, szaunás, 3*-os, több épületből álló apartmanhotelben, a Balaton közelében, a nagyon szépen kiépített, helyenként homokos, attrakciókkal teli nagystrandtól és kikötőtől mindössze kb. 200 méterre.
 
Szabad időpont: 2020.jjúnius
Szabad apartmantípus: kétágyas stúdió*** kis konyhasarokkal, fürdőszobával. (Medence-, és szaunahsználat a közös, hangulatos kertben - térítésmentesen!)
Ár: 76.400.-Ft/7 éjszaka, 2 főre

Indián nyár a patinás Keszthelyen, "low budget", azaz pénztárca-kímélő ajánlat! 

Szabad időpont: 2020.szeptember
Szabad apartmantípus: kétágyas stúdió*** kis konyhasarokkal, fürdőszobával. (Szaunahasználat merülőmedencével a közös, hangulatos kertben (napágyakkal és keti bútorokkal) lévő szaunaházban  - térítésmentesen!)
Ár: 59.500.-Ft/7 éjszaka, 2 főre
 
 
Az apartmanhotel minden apartmanja felszerelt konyhasarokkal (hűtőszekrény is), fürdőszobával, telefonnal és TV-vel berendezett.
Elhelyezés: 2 ágyas stúdió-apartmanban, melyhez tartozik TV, telefon, fürdőszoba, hűtőszekrény, felszerelt konyhasarok.
Szolgáltatások: parkoló, szabadtéri medence napozóágyakkal a hangulatos kertben (vendégeink számára gratis!); szaunaház merülő medencével (vendégeink számára gratis!), étterem, bár.
Tipp: az ingyenesen kiváltható (letét ellenében) West Balaton kártyával számos szolgáltatónál kedvezmény, a keszthelyi strandbelépőkből is!
A szállásáron felül fizetendő: - Idegenforgalmi Adó  - Parkoló díja
 
Az apartmanhoteltől a város főbb látványosságai és a Balaton part pár perc sétával kényelmesen elérhető. Általában hangulatos városi szilveszteri programot rendeznek, a Fő téren felállított színpadon műsorokkal, zenészekkel, a sétáló utca buli helyszínné melegedőkkel, forralt bor árusokkal, minden korosztályt várva. Keszthelyen és/vagy Hévízen nagyszabású rendezvények dec.31-éről január elsejére virradólag, ismert sztárokkal, lézershow-val. Ajánlott programok Keszthelyen és környékén: korcsolyapálya a Balatonpartnál,  Új évi Koncert a Festetics Kastélyban, múzeumok, Hévíz városának és fürdőjének meglátogatása, Kehidakustányi Élményfürdő,  Szigligeti Eszterházy Pincészet.
 
 
 
Keszthely / Apartmanhotel *** Keszthely / Apartmanhotel *** Keszthely / Apartmanhotel *** Keszthely / Apartmanhotel *** Keszthely / Apartmanhotel *** Keszthely / Apartmanhotel *** Keszthely / Apartmanhotel *** Keszthely / Apartmanhotel *** Keszthely / Apartmanhotel *** Keszthely / Apartmanhotel *** Keszthely / Apartmanhotel *** Keszthely / Apartmanhotel ***

A(z) kurreisen.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kurreisen.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.

még töltünk