Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kurreisen Utazási Iroda

25 évesek vagyunk

Fogászati turizmus

A 25 éves óbudai székhelyű irodánk, a KURREISEN Utazási Iroda a több, mint 10 éve partnerségi viszonyban álló Fogászati Központtal együttműködve ezúton kínálja fel turisztikai szolgáltatásait a fogászati kezelés céljából Budapestre látogatók részére.

Az utazási iroda fő tevékenysége a gyógyturizmus, ezen belül pedig fogászati turizmussal is több, mint évtizede foglalkozunk.

Cégünk jól képzett, gyakorlott munkatársai rugalmasan, a páciensek egyéni elképzeléseinek - akár speciális óhajainak - megfelelően állítják össze a turisztikai ajánlatcsomagot, egyeztetve a fogászattal. Amint ismeretes a kezelési tervük, írásos ajánlatcsomagot küldünk, melyet egyben, vagy csak egyes elemeit is igénybe vehetik az ideutazók. Igény esetén a budapesti tartózkodást a lehető legrövidebb időre állítjuk össze, de ha idejük engedi, természetesen a „kötelező” kezelési intervallumon túl, néhány napos itt tartózkodással meghosszabbíthatják üdülésüket, melynek igényes eltöltéséhez számos kulturális és kikapcsoló programot kínálunk, gazdagítva maradandó élményekkel.

Természetesen sokrétű aktív vagy passzív kikapcsolódási lehetőség  közül választhatnak:  segítségünkkel megismerkedhetnek fővárosunk ill. hazánk nevezetességeivel, kirándulhatnak, ellátogathatnak híres gyógyfürdőinkbe / uszodába, előadásokra, stb.

A fogászattal közös, kiemelt partnereink részére a kezelési terv ismeretében az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

- Utazás:
az igényelt legkényelmesebb utazási formát kínáljuk, akár vonattal, vagy a leggyakrabban repülővel. A repülőjegy díját számtalan tényező befolyásolja, mindig törekszünk a lehető legjobb megoldás kiválasztására, a legkedvezőbb árfekvés mellett.

- Repülőtéri beszállítás:
a rendelt szálláshely és repülőtér között transzferszolgáltatással biztosítjuk, hogy minél kényelmesebben, és gyorsan foglalhassa el szállását, vagy ha a kezelési terv úgy igényli, azonnal megkezdhesse orvosával az első vizsgálatot. Kollégánk a repülőtéren, érkezési oldalon,  névtáblával várja a vendégeket. Így azon vendégeink részére is leegyszerűsítjük az érkezést, akik esetleg először járnak Budapesten. Ha úgy igénylik, nem csak a repülőtér és szálláshely között, hanem a kezelésekre és vissza is szállítjuk szálláshelyéről itt tartózkodása során. Repülőtér-szálláshely érkezési napon, majd szálláshely-repülőtér távozási napon retúr transzferszolgáltatásunk díja 50.-EUR / 2 fő áron!

- Szállásfoglalás:

a.) privátapartman-szolgáltatás: ...hogy külföldről hazánkba, fővárosunkba látogatván, Budapesten szabadon, de mégis "otthon" érezhesse magát: itt tartózkodásához választhatnak igényes, teljesen berendezett lakásaink közül!  Vendégkörünk részére szállodai elhelyezés alternatívájaként kínáljuk  szépen, igényesen berendezett, kedvező árú privát apartmanjainkat , melyek mindegyike jóval tágasabb, mint egy szállodai lakosztály, összkomfortos, 1 vagy több szobás, konyhás, fürdőszobás, teljesen felszerelt, wifivel, TV-vel, háztartási eszközökkel nyújt kényelmet. Több apartmanunk található Óbuda városrészben, a fogászati központtól alig pár perces gyalog-sétára, a főváros központjától pedig kb. 15-20 percnyi közlekedéssel. /Vendégeink egyszerre tapasztalhatják meg itt a régi, romantikus óbudai hangulatot, illetve a napjainkra felfejlesztett, modern városrész minden kényelmét. Bevásárló központok, szórakozási lehetőségek, római rommaradványok, s a Margit sziget közelsége egyaránt maradandó élményt nyújthatnak az itt tartózkodóknak./
Több városközponti apartmant is kínálunk. A szálláshelyre érkezéskor vendégeink térképet, ajánlott útvonalakat kapnak a lehető legrugalmasabb önálló közlekedéshez szálláshelyük és a kezelési központ, vagy a megtekinteni kívánt  látnivalókhoz.

Bérleti díjak önellátással:
- 4 nap/3 éjszaka apartmanban retúr reptéri transzferszolgáltatással már 194.-EUR/2 fő ártól!

Bérleti díjak hideg reggeli csomag bekészítéssel (választékos, bővített kontinentális csomag bekészítve, porciózva a hűtőszekrénybe - allergia vagy egyéb, egyéni étkezési szokások figyelembevételével összeállított ételsorral):
- 4 nap/3 éjszaka apartmanban reggelivel retúr reptéri transzferszolgáltatással már 242.-EUR/2 fő ártól!

b.) Szállodai szobafoglalás belvárosi ***-os szállodában, mely a fogászati kezelés helyszínétől 15-20 percnyi tömegközlekedésre található:  4 nap/3 éjszaka retúr reptéri transzferszolgáltatással 210.-340.-EUR között / 2 fő áron svédasztalos reggeli ellátással!

c.) Szállodai szobafoglalás *****-os szállodában, mely  a fogászati kezelés helyszínétől alig 8-10 percnyi közlekedésre található, igényes, kényelmes szálláshely uszodahasználattal svédasztalos reggelivel együtt: 4 nap/3 éjszaka retúr reptéri transzferszolgáltatással már 340.-EUR-tól  / 2 fő áron (reggelis ellátással)!

d.) Szállodai szobafoglalás ****-os, a lüktető belvárosban található szállodában, mely a fogászati kezelés helyszínétől 25-35 percnyi közlekedésre található, igényes, kényelmes szálláshely svédasztalos reggelivel együtt: 4 nap/3 éjszaka retúr reptéri transzferszolgáltatással már 400-440.-EUR között / 2 fő áron (reggelis ellátással)!

E nálunk legnépszerűbb szálláshelyektől eltérően is bármely budapesti szállodába kínálunk speciális árakat, a vendégek igényeit figyelembe véve. Az árak az itt tartózkodás hosszától és a választott időszaktól függően nagy mértékben eltérhetnek, így minden estben a konkrét dátumra egyéni ajánlatot készítünk és küldünk.

Amit még kínálunk:

vendégfogadás, kísérés: ha egyénileg oldja meg ideutazását (személygépkocsi), apartman foglalás esetén érkezéskor a vendégeket a lakáson várja kollégánk, ellátva őket minden szükséges tudnivalóval, a környék nemzetességeiről tájékoztatást nyújtva. Szállodai szobafoglalás esetén is térképet, útvonaltervet adunk megkönnyítve az érkezést, check-in-t.

Ha még nem jártak a fogászaton, igény estén elkísérjük első kezelésére. Itt tartózkodásuk ideje alatt végig elérhető irodánk az ügyeleti számokon, interneten.

Egyéb:
-  éttermi asztalfoglalás
-  színház-, és egyéb belépőjegyek megvásárlása
-  autóbérlés
-  turisztikai program összeállítás, flexibilis budapesti vagy egyéb nevezetes városokba való élő idegenvezeő kíséretével városnéző és kiránduló programokra való jegyárusítás, Puszta program, stb.

          ...egy szóval mindenben hozzájárulunk, hogy a vendégek - bármely fő motivációs céllal érkezzenek is hazánkba - magyarországi tartózkodásuk során a lehető legtöbbet kapják, megtapasztalhassák a magyar vendégszeretetet, tényleg semmiben ne szenvedjenek hiányt.

A(z) kurreisen.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kurreisen.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.

még töltünk