Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kurreisen Utazási Iroda

25 évesek vagyunk

Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal

Szlovákiában, Budapesttől 340 km-re, található a festői szépségű Bártfa- gyógyfürdőtelep, melyet hajdan a magyar nemesség látogatott előszeretettel, pl. Sissi is kezeltette magát itt. Óriási zöld területen, tágas parkjaival, tiszta levegőjével a mai kor emberének is bátran ajánljuk.  A Monarchia éveinek szállodái komoly felújításon estek át, mára 3*/4*-os superior színvonalú szobákkal és szolgáltatásokkal; modern, új gyógy-, élményrészleggel (szaunák, úszómedencék, pezsgőfürdők) várja vendégeit. A gyógy szolgáltatások is kibővültek nívós, mindennel felszerelt kezelő helyiségekkel, új módszerekkel.

A legfontosabb kezelt panaszok: jellegzetesség a 10 féle gyógyhatású víz, ivókúraként főként az emésztőszervi eredetű betegségek gyógyulását segítik. De eredményesen csökkenthetők a cukorbetegség tünetei, sikeresen kezelhető a köszvény, bélproblémák, gyulladások, hepatitisz, májbetegség, magas vérnyomás, szívbetegségek, mozgásszervi-, légúti-, és tüdőbetegség stb. Természetesen a felüdülés-csomag teljesen egészségesek számára is igen javasolt, megelőzésre, stresszoldásra, méregtelenítésre, fogyókúrára éppoly kiválóan alkalmazható, mint gyógyításra. Gyógyító/wellness módszerek: fürdők, sóbarlang-inhaláció, elektroterápia, elektromágneses-terápia, masszázsok, reflexterápia, izom-, és idegterápia, gyógytornák, szauna, cellulitisz és egyéb testkezelések + pakolások. Egyéb: szépségstúdió, teniszpályák, parkoló, éttermek, szórakoztató programok, kirándulási lehetőségek. Közelben Bártfa (Unesco kulturális Világörökség).

 Hotel 3*/4*: Emeletes, liftes szállodák, egyik teljesen felújított, másik új. Zárt folyosón érhető el belőlük a gyógy-, élményterápia. Szobáik fürdőszobásak, bennük hűtőszekrény, rádió, TV, telefon. (Esetenként erkély.) Szolgáltatások: free wifi, wellness részleg, szépség stúdió, kávézó, pénzváltó, fodrász, kozmetika. Standard szoba felújított, 3*-os. (Superior szoba emelt szintű felszereltséggel.)
 Ferenc Ház: az erdő közeli 2 szintes épület csendes légkörével családias. Ellátás és a gyógy-, élményterápia: a közeli 3*-os szállodában. Fürdőszoba, hűtőszekrény, rádió, TV, telefon a szobákban. (Esetenként erkély.) 

Egyéni utazással gyógykezeléses csomagárak – 7 nap/ 6 éj
7 nap/ 6 éjszaka szállás svédasztalos reggeli + vacsora ellátással orvosi konzultáció, majd  18 db (!) kezelés ivókúra (napi 3x fogyasztható) napi 2 órás wellness részleg (úszómedencék) használata.

2 ágyas szobában való elhelyezéssel

201.02-05.01. és 10.31-12.19.

05.01-10.31. ; 12.27-2018.01.02.

Különálló házban

91.650.-Ft/fő/ 6 éj - 60 év felett
101.500.-Ft/fő/ 6 éj - 60 év alatt

103.300.-Ft/fő/ 6 éj - 60 év felett

112.900.-Ft/fő/ 6 éj - 60 év alatt

Hotel 3* standard

105.300.-Ft/fő/ 6 éj - 60 év felett

114.900.-Ft/fő/ 6 éj - 60 év alatt

116.900.-Ft/fő/ 6 éj - 60 év felett

126.700.-Ft/fő/ 6 éj - 60 év alatt

Hotel 3* superior / hotel 4*

116.900.-Ft/fő/ 6 éj - 60 év felett

126.700.-Ft/fő/ 6 éj - 60 év alatt

130.600.-Ft/fő/ 6 éj - 60 év felett

140.400.-Ft/fő/ 6 éj - 60 év alatt

Ebéd: 9800.-Ft/fő/6 db (svédasztalról, ital nélkül) – kedvezményesen rendelhető! IFA: 1.-EUR/fő/éj, parkoló: 1,5-3.-EUR/nap

 

Egyéni utazással wellness kezeléses csomag – az összeg szorzandó az eltöltendő éjszakák számával!
Árak: fő/éj, de min.2 éj foglalható! Szállás min. 2 éjszakára, kétágyas szobában, svédasztalos reggeli + vacsora ellátással, wellness kezelésekkel és napi 2 órás wellness részleg (úszómedencék) használatával az eltöltött éjszakák szerint: 
2 éj: 1/klasszikus masszázs, 1/ásványvizes fürdő, 1/pezsgőfürdő; 
3 éj: 1/klasszikus masszázs, 2/ásványvizes fürdő, 1/pezsgőfürdő,  1/ sóbarlang; 
4 éj: 2/klasszikus masszázs, 2/ásványvizes fürdő, 1/pezsgőfürdő,  1/só barlang, 1/ parafinos pakolás; 
5-6 éj: az alapszolgáltatásokon felül továbbiak!

 

18.500.-Ft/fő/éjszaka

20.500.-Ft/fő/ éjszaka

hotel 3* standard

20.800.-Ft/fő/ éjszaka

22.800.-Ft/fő/ éjszaka

hotel 3* superior / hotel 4*

22.800.-Ft/fő/ éjszaka

25.000.-Ft/fő/ éjszaka

Ebéd: 1650.-Ft/fő/ alkalom (svédasztalról, ital nélkül) – kedvezményes áron rendelhető a foglalt éjszakák számának megfelelően! – a helyszínen - fizetendő: Idegenforgalmi Adó: 1.-EUR/fő/éj, parkoló díja: 3.-EUR/autó/nap

Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal Bártfafürdő egyénileg vagy csoporttal

A(z) kurreisen.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kurreisen.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.

még töltünk