Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kurreisen Utazási Iroda

25 évesek vagyunk

Aquincum apartman / Kód: BP-20

A kellemes atmoszférájú stúdiólakás, a Római térnél, az aquincumi Hévmegálló közelében egy 4 emeletes társasházban található, 2 főre kényelmes elhelyezést nyújtva.
 
Parkok, boltok, cukrászda, kávézók és éttermek, pubok, valamint a kulturális élményt nyújtó Aquincum Múzeum karnyújtásnyira az apartmantól. Rendkívül jó a tömegközlekedés, alig 20 percnyi utazással (tömegközlekedéssel) a belvárosban lehetünk. (Hévvel a másik irányban a hangulatos Szentendre városát érhetjük el átszállás nélkül ugyanennyi idő alatt.) A Margitsziget és a Hajógyári sziget is igen közel a lakástól. Tipp: autósoknak - parkolás az épület közelében ingyenesen megoldható, ami egyedülálló a fővárosban!

 

Részletes információk

Elhelyezkedés: 3. kerület, Torma Károly utca, Félemelet.
Ház: panel (4 emeletes panelház, rendezett - kiváló állapotú épület)
Lakás nagysága: 29 m2
Szobák száma: 1 szoba, max 2 fő részére
Ágyak száma: Kényelmes kihúzható kanapéágy. (max. 2 fő részére)
Konyha: mindennel felszerelt: hűtőszekrény, mikrosütő, kenyérpirító, 2 lapos villanyfőző, stb.
Fürdőszoba: Tusolófülke, WC, mosógép.
TV: síkképernyős TV, műholdas programokkal
Internet: ingyenes WIFI
Egyéb a lakásról: frissen felújított lakás, újonnan, ízlésesen, kényelmesen berendezett. Világos, modern, hangulatos apartman, minden korosztály számára. Rendkívül nyugodt és fejlett infrastruktúrájú környék. Sportolási lehetőség is a közelben: szabadtéri kondi park 5 percre a lakástól. 
Közlekedés: Szentendrei HÉV (H5), 34-es, 134-es, 106-os buszok 3-5 percnyi sétára a háztól.
Parkolási lehetőség: ingyenes parkolás a ház közelében az utcán.
 
 
Árak és tudnivalók
 
 Árak:  EUR/éjszaka
 1-2 fő részére 40
 
Tudnivalók
 • 1 éjszakás tartózkodás esetén 40%, 2 éjszakás tartózkodás esetén 20% felár fizetendő!
 • Kiemelt időszakokban: Forma 1 Magyar Nagydíj, Sziget Fesztivál, Szilveszteri Időszak (1., 2019. aug.2-4., 2., 2019. aug.6-13.  3., 2019.dec.28-2020. jan.02., ) 40% felár  fizetendő!
 • A részvételi díj tartalmazza a villany-, gáz-, víz-, TV-, Internet- és takarítás díját.
 • Kaució: min. 80.-EUR fizetendő biztonsági kaucióként, mely összeg távozáskor visszajár, ha a lakásban – rendeltetésszerűtlen használatból fakadó - károkozás nem történt, kiadott kulcscsomót visszakaptuk.

Elhelyezkedés kb.:


 Budapesti apartmanjainkban lakó vendégeink részére számtalan szolgáltatást kínálunk: 

 • transzferszolgáltatás  (repülőtér-apartman: 26.-EUR/2 főig/út)
 • turisztikai program összeállítás (pl. városnéző ill. pusztaprogramokra helyfoglalás)
 • éttermi asztalfoglalás
 • színház és egyéb belépőjegyek megvásárlása
 • autóbérlés
 • kerékpárbérlés
 • időpont kérés/egyeztetés orvoshoz, vizsgálatra, kezelésre (kiemelten fogászati, gnatológiai-, és nőgyógyászati kezelésekre)
 • lakásszerviz (igény esetén plusz takarítás, ágyneműcsere, mosatás, stb.) 
Aquincum apartman / Kód: BP-20 Aquincum apartman / Kód: BP-20 Aquincum apartman / Kód: BP-20 Aquincum apartman / Kód: BP-20 Aquincum apartman / Kód: BP-20 Aquincum apartman / Kód: BP-20 Aquincum apartman / Kód: BP-20

A(z) kurreisen.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.

A(z) kurreisen.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.

Az Ön személyes adatait az Ön megrendelésének teljesítése és ajánlataink küldése céljából és egyéb okból dolgozzuk fel. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban az adatfeldolgozás további céljairól és az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és saját jogairól, hozzájárulás visszavonásáról az Adatkezelési Tájékoztatóban találhat további információkat.


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.

még töltünk